[Openmcl-devel] problems initializing

Sven Van Caekenberghe sven at beta9.be
Tue Feb 11 19:57:28 UTC 2003


What is your .emacs file ? The combination Mac OS X 10.2.3, built-in 
emacs, ILISP 5.12.0 and OpenMCL 0.13.4 works fine, although I am using 
the Mac OS X GUI of emacs 21.3.50.1 (my own build from CVS some time 
ago). I you want I can send you my .emacs file to get you started.


On Tuesday, February 11, 2003, at 06:39 PM, tsvika solan wrote:

> Hi,
>
> So I am running mac os x, and using the built-in emacs. I am pretty 
> sure I
> configured my .emacs file correctly, but I could be wrong. Basically
> everything seems to work, I am able to start openmcl (mac common lisp) 
> in
> inferior mode, but as soon as I try to do ilisp->load file and enter 
> the
> file name, it says "Started initializing ILISP" and just freezes 
> there...
> and I have to kill emacs.
>
> I have tried several different files, so I know it's not the file that
> I'm trying to load that's causing the problems. Any suggestions?
>
> -tsvika
>
>
>
> _______________________________________________
> Openmcl-devel mailing list
> Openmcl-devel at clozure.com
> http://clozure.com/cgi-bin/mailman/listinfo/openmcl-devel
>
>
--
Sven Van Caekenberghe - mailto:sven at beta9.be
Beta Nine - software engineering - http://www.beta9.be
.Mac - svc at mac.com - http://homepage.mac.com/svc


_______________________________________________
Openmcl-devel mailing list
Openmcl-devel at clozure.com
http://clozure.com/cgi-bin/mailman/listinfo/openmcl-devel



More information about the Openmcl-devel mailing list