[Openmcl-devel] Weird bug

Lawrence E. Bakst ml at iridescent.org
Wed Dec 12 19:47:54 UTC 2007


1. What happens in the ..profile like files that the shell that spawns for your terminal window reads when it starts up? Does it happens in other terminal emulation program such as iterm?  Try getting hiding of all .??* files.

2. Does Terminal for another user on the same system hang?

3. Repair permissions using Disk Utility (Leopard version).

Best,

leb


At 11:28 AM -0800 12/12/07, Ron Garret wrote:
>I'm not sure whether this is CCL-related or not.  It could just be a 
>Leopard thing.  Here's the deal: I am in a situation where:
>
>1.  If I run CCL by clicking on a Lisp file, it starts up and runs 
>apparently normally.
>
>2.  As soon as I try to open a Listener window, CCL hangs with a SBBoD.
>
>3.  (Here's where it gets weird.)  If I try to run Terminal, that 
>hangs too.
>
>4.  Everything else runs normally, including X11, so I can bring up an 
>Xterm (but not a Terminal window).
>
>5.  If I try to run CCL from an Xterm it works fine, until I do 
>(require 'cocoa).  Then the temp.bundle hangs.  The terminal listener 
>is still running normally at that point.
>
>6.  If I try to quit CCL by typing (quit) at the Xterm listener then 
>the Xterm listener hangs.
>
>7.  There are no messages on the console.
>
>8.  Rebooting makes the problem go away, but logout/login does not.
>
>Any suggestions on how to debug this would be much appreciated.
>
>rg
>
>_______________________________________________
>Openmcl-devel mailing list
>Openmcl-devel at clozure.com
>http://clozure.com/mailman/listinfo/openmcl-devel





More information about the Openmcl-devel mailing list